Cherry Ori-It-Up Patiserie
Cherry ori-It-Up patiserie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 325 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. Un amestec de umplutură de plăcintă cu cireșe, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cupe de patiserie Brie și cireșe, Cupe De Patiserie Cu Cireșe Brie, și Camembert și pufuri de patiserie cu cireșe.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, zahărul și sarea într-un bol.
Tăiați untul rece cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Faceți o fântână în amestecul de făină și turnați în apă și vodcă, dacă utilizați. Aruncați cu o furculiță până când amestecul de făină este umezit, apoi folosiți-vă mâinile pentru a aduce aluatul împreună într-o bilă. Aplatizați într-un disc, înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau un covor de copt din silicon.
Rulați aluatul într-un disc mare de aproximativ 13 inci lățime și 1/8 inci grosime.
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită.
Se toarnă umplutura de cireșe în mijlocul aluatului, lăsând o margine de 3 inci. Îndoiți marginea exterioară a aluatului peste fructe, făcând pliuri ocazionale.
Ungeți laptele peste aluat; presărați generos cu zahăr.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este aurie și fructul clocotește, 35 de minute.