Chef John ' s Deviled Shrimp Ragu

Chef John ' s Deviled Shrimp Ragu
Ragu creveți Deviled Chef John ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 160 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de lămâie, arpagic, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 24%. Încercați Chef John ' s Deviled Shrimp Ragu, Chef John 's Shepherd' s Pie, și Lasagna lui Chef John pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cojile de creveți într-o cratiță cu frunze de dafin și 1 vârf de ardei afumat la foc mediu-mic; gătiți și amestecați cojile până devin roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă în apă, se aduce la foc mic, se reduce focul la minim și se fierbe stocul de creveți timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Amestecați sucul de lămâie, ketchup-ul, zahărul brun, ardeiul măcinat, 1/2 linguriță boia afumată, usturoiul, 1 vârf de sare și ardeiul cayenne într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se strecoară stocul de creveți într-un bol; aruncați cojile și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Bateți stocul de creveți în amestecul de ketchup și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare până când mici șuvițe de fum se ridică din tigaie. Gatiti crevetii in uleiul incins pana cand partile inferioare ale crevetilor sunt arse si rumenite, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de creveți și se gătește până când creveții sunt opaci, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Stoc De CrevețiStoc De Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați creveții într-un bol folosind o lingură pliată, lăsând sosul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Aduceți sosul la fiert și gătiți până când sosul s-a redus și s-a îngroșat, 3 până la 4 minute. Se amestecă untul rece, se oprește focul și se lasă căldura reziduală a untului topit. Se amestecă până când untul s-a încorporat în sos și sosul este ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Amestecați creveții în sos și aruncați cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Serviți creveții cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gloată Pinot Gris
Gloată Pinot Gris
Alsacian-inspirat cu note de var, măr verde, floare albă și piatră umedă. În urma nasului sunt arome de pere de Anjou, nectarină albă șicitrice. Aciditatea vibrantă și crocantă echilibrează acest vin cu corp mediu și îl poartă prin finisajul persistent.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista