Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați să coaceți porumbul mexican cu brânză. Această rețetă servește 12. O porție conține 320 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, brânză mexicană, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheesy Mexican Porumb Coace, Cheesy Stratificat Mexican Coace, și Cheesy Câine De Porumb Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Gatiti porumbul conform indicatiilor de pe SAC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Între timp, într-o tigaie de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă poblano chile, ardeiul gras și ceapa; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant. Se amestecă porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De Porc
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc.
4
Într-un castron mare, bateți ouăle, smântâna, făina de porumb, zahărul și sarea cu sârmă până se omogenizează bine. Se amestecă amestecul de porumb și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Se presară cu ceapă prăjită franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită Franceză
8
Coaceți aproximativ 10 minute mai mult sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește 5 minute.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.