Cheesecakes individuale de portocale și ciocolată
Cheesecakes individuale de portocale și ciocolată necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 166 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 40 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 28 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Cheesecakes individuale de portocale și ciocolată, Cheesecakes individuale cu sos de portocale-afine, și Cheesecakes Individuale.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament special: mini brioșă staniu
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați napolitanele de ciocolată zdrobite și untul topit.
Puneți o linguriță bine ambalată din amestecul de napolitane în fiecare ceașcă de mini-brioșă și apăsați ferm.
Într-un robot de bucătărie combinați brânza ricotta, crema de brânză, 1/4 cană de zahăr, jumătate din coaja de portocală și oul. Se amestecă până se omogenizează. Ungeți ușor părțile laterale ale mini-formei de brioșă cu unt. Umpleți cupele cu aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de cheesecake.
Așezați Mini forma de brioșă într-un vas de copt și turnați suficientă apă fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale mini-formei de brioșă.
Coaceți timp de 25 de minute.
Transferați mini cositorul de briose într-un suport de sârmă și lăsați să se răcească 30 de minute. La frigider timp de 15 minute. Folosiți un cuțit mic pentru a scoate ușor brânzeturile din cupe.
Chiar înainte de servire, combinați coaja de portocală rămasă cu restul de 2 linguri de zahăr. Completați fiecare cheesecake individual cu aproximativ 1/4 linguriță de amestec de coajă de portocală și serviți.