Cheesecakes Albastru Savuros

Cheesecakes Albastru Savuros
Cheesecakes albastru savuros necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 282 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză, cremă de brânză, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini Cheesecakes sărate acoperite cu jeleu de piper, Mini Cheesecakes cu stea roșie albă și albastră, și Mini Cheesecakes cu stea roșie albă și albastră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 12 căni de copt din hârtie într-o tigaie pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
3
Bateți crema de brânză și următoarele 6 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare după fiecare adăugare. Puneți amestecul de brânză cremă în cupe de copt pregătite, umplând complet plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
OuăOuă
5
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Scoateți din tigaie în grătar și lăsați să se răcească complet (aproximativ 15 minute). Acoperiți și răciți 4 ore. Congelați 15 până la 30 de minute sau până când prăjiturile de brânză pot fi îndepărtate cu ușurință din cupele de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Scoateți și aruncați cupele de copt.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista