Cheesecake Vegan Cu Ouă
Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, crustă de prăjituri cu fulgi de ovăz, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Eggnog Vegan, și Eggnog Vegan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți tofu și puneți-l și crema de brânză Tofutti în robotul de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați zahărul și eggnogul și procesați din nou până când zahărul este dizolvat, aproximativ 3 minute.
Adăugați ingredientele rămase (cu excepția crustei) și procesați până se omogenizează complet, încă aproximativ 3 minute.
Se toarnă în crusta de plăcintă și se coace în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 55 de minute (nu se lasă să se rumenească). Umplerea va fi ușor jiggly, nu complet setată până la răcire.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Se dă la frigider până se răcește complet (cu cât este mai lung, cu atât mai bine).
Se servește presărat cu nucșoară rasă suplimentară.