Cheesecake Ușor
Cheesecake ușor necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 372 calorii. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână făină, fructe de pădure, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheesecake Ușor-Bare De Cheesecake Cu Afine, Cheesecake Ușor, și Cheesecake ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 325 F. Se unge placa de placinta cu scurtarea, folosind pensula de patiserie. Salvați placa de plăcintă pentru mai târziu (veți avea nevoie de ea la Pasul 3).
Puneți laptele, extractul de migdale, zahărul, făina și sarea în blender. Crăpați ouăle pe partea laterală a blenderului, lăsând ouăle să alunece în blender. Acoperiți blenderul cu capac. Amestecați la viteză mare timp de aproximativ 15 secunde.
Tăiați crema de brânză în cubulețe mici pe tăbliță, folosind cuțitul de masă.
Adăugați cremă de brânză în blender. Acoperiți blenderul cu capac. Se amestecă 1 minut.
Se toarnă amestecul în placa de plăcintă unsă.
Coaceți timp de 48 până la 52 de minute sau până când cheesecake-ul este ușor jiggly când placa de plăcintă este agitată. Folosiți suporturile pentru oală pentru a scoate placa de plăcintă din cuptor și așezați-o pe suportul de răcire a firului.
Lăsați cheesecake-ul să se răcească timp de 1 oră. Puneți cheesecake la frigider pentru cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Tăiați cheesecake-ul în 8 felii, folosind cuțitul ascuțit.
Puneți feliile pe farfuriile de desert.
Stropiți toppingul de înghețată peste felii de cheesecake. Dacă doriți, presărați fructele de pădure deasupra feliilor de cheesecake.
Serviți imediat. Acoperiți orice cheesecake rămas cu folia de plastic și puneți-l la frigider.