Cheesecake-ul lui Mary necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,21 USD pe porție. O porție conține 1015 calorii, 15g de proteine, și 78g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, smântână grea, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brewed Mary: Bere Bloody Mary, Cel mai bun Bloody Mary și fă-ți propriul Bloody Mary Bar, și California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham, 1/4 cană zahăr și margarină până se omogenizează bine . Apăsați amestecul într-o tigaie cu arc de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Margarină
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bol
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu zahărul până se omogenizează. Într-un castron separat, combinați smântâna, făina, ouăle, sucul de lămâie și vanilia. Bateți împreună, apoi turnați în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Vanilie
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă bine.
4
Se toarnă umplutura în crusta pregătită de cracker graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie Crust
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 65 de minute. Opriți cuptorul și răciți tortul în cuptor timp de 30 de minute. Ușa propunerii se deschide și se răcește în cuptor pentru încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din cuptor și răciți complet. Dați-l la frigider cât mai mult timp înainte de servire.