Cheesecake-ul Junior din New York fără zahăr

Cheesecake-ul Junior din New York fără zahăr
Această rețetă servește 8 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 11g de proteine, și 57G de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați îndulcitorul de xilitol, sarea, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scăzut De Grăsimi De Zahăr Gratuit New York Stil Cheesecake, Keto Cheesecake-Stil Fără Gluten Din New York, și Absolut cel mai bun Cheesecake din New York (de pasăre) (fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți Generos fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci (de preferință antiaderentă). Înfășurați exteriorul cu folie de aluminiu, acoperind fundul și extinzându-se până la capăt, astfel încât apa să nu se scurgă în tort pe măsură ce se coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați ambele făină, xilitolul și sarea într-un robot de bucătărie și procesați timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
XilitolXilitol
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați untul și pulsul până când amestecul se strânge, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4
Adăugați 1 lingură de smântână și gălbenușul de ou. Pulse până când se formează un aluat moale, ușor lipicios. Dacă este încă rigid, adăugați o altă lingură de cremă. Făinați degetele și apăsați ușor aluatul în fundul tigaiei pregătite cu formă de arc până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
5
Coaceți crusta doar până când nu mai arată umedă pe partea de sus și se simte setată când o atingeți (nu se coace prea mult), 7 până la 8 minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Pentru umplutură: bateți împreună 1/2 cană de xilitol, săgeata și un pachet de cremă de brânză într-un castron mare cu un mixer electric (folosind atașamentul cu palete dacă îl aveți) la aproximativ 3 minute pentru a face un aluat de pornire stabil. Amestecați crema de brânză rămasă, câte un pachet pe rând, răzuind vasul după adăugarea fiecăruia, aproximativ încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
ArorutArorut
XilitolXilitol
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Măriți viteza mixerului la mediu și bateți în restul de 1/2 cană de xilitol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
XilitolXilitol
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați ouăle, bătând bine. Aluatul va arăta ușor, cremos, aerisit și aproape ca niște nori umflați. Aveți grijă să nu se amestecă peste!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Puneți aluatul peste crusta de pâine scurtă coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Așezați tigaia cu formă de arc în centrul unei tigaie mari de mică adâncime și adăugați apă fierbinte în tigaia mai mare, astfel încât să ajungă la aproximativ 1 inch în partea laterală a formei de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
11
Coaceți până când marginea este maro auriu deschis și tortul este bej galben deschis, aproximativ 1 oră. Dacă centrul este încă foarte jiggly, lăsați tortul să se coacă încă 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți ușor tortul din Baia de apă, transferați-l într-un suport de sârmă, îndepărtați folia și lăsați-l pe suport timp de cel puțin 2 ore și până la 4 ore. Cu cât îl mutați mai puțin, cu atât este mai puțin probabil ca tortul să se crape. După ce s-a răcit, lăsați tortul în tigaie, acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați peste noapte până când este complet rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Pentru a servi, scoateți inelul cu formă de arc din tort și serviți din partea de jos a tigaiei (nu încercați să-l transferați pe un platou de servire). Acoperiți orice tort rămas și dați-l la frigider până la 3 zile. Nu înghețați acest tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista