Cheesecake pentru doi

Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 525 calorii, 10g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 2. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză —, ou, runde gata-pentru a coace aluatul de prăjituri cu zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Abbey ' s Infamous Cheesecake sau Cheesecake cu scorțișoară-cidru de mere, și Concursul Philadelphia Cheesecake of the Year și Cheesecake - ul meu de Crăciun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Linie În interiorul unei tigaie de pâine petite de 3 litri de 5 inci cu folie antiaderentă.Dacă utilizați runde de aluat cookie cumpărate din magazin, apăsați-le în fundul tigaiei căptușite și coaceți timp de 15 minute. Dacă utilizați amestec graham cracker/unt, apăsați în tigaie, dar nu bake.In un castron de dimensiuni medii, bateți crema de brânză și zahărul până se amestecă bine.
Adăugați oul și gălbenușul de ou și amestecați până se amestecă bine. Se amestecă sucul de lămâie și vanilia.
Se toarnă acest amestec peste crustă și se pune tigaia într-o tigaie pătrată mai mare.
Se toarnă apă foarte caldă în tigaia pătrată, astfel încât să ajungă la jumătatea laturilor tăvii de pâine.
Coaceți pe raftul central al cuptorului timp de aproximativ 38 de minute. În timp ce cheesecake coace, amestecați împreună smântână, zahăr și vanilie.
Întindeți acest amestec deasupra cheesecake-ului și reveniți la cuptor timp de 5 minute.
Scoateți din cuptor. Ridicați tava mică din apă și lăsați-o să se răcească pe un suport de răcire timp de aproximativ o oră.
Se transferă la frigider pentru a se răci cel puțin 3 sau 4 ore.Înainte de servire, apucați folia și ridicați puțin cheesecake din tigaie. Feliați în jumătate și farfurie.Face 2 porții (1 tigaie mică) fiecare persoană primește jumătate