Cheesecake de nucă de cocos-Lime cu coulis de Mango

Cheesecake de nucă de cocos-Lime cu coulis de Mango
Cheesecake de nucă de cocos-Lime cu coulis de Mango durează aproximativ 9 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 1,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 479 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime. 506 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână unt, fursecuri gingersnap, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Sorbet de Guanabana cu coulis de lime de Mango, Creveți de nucă de cocos cu roșii curry, Lime și coulis de usturoi prăjit, și Pui la cuptor cu lime de nucă de cocos cu orez lipicios de mango de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Combinați nuca de cocos, fursecurile gingersnap și untul topit într-un castron; se amestecă până se umezește uniform. Apăsați amestecul de fursecuri în partea de jos și ușor în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți crusta în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se fixează, aproximativ 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Reduceți căldura cuptorului la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Bateți crema de brânză înmuiată în vasul mixerului până se omogenizează. Cu beater setat la mediu-scăzut, turnați încet laptele condensat în castron, amestecând doar până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați ouăle, individual, permițând Primului să se amestece în amestec înainte de a adăuga al doilea; din nou, răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă aproximativ jumătate din aluatul de brânză cremă într-un castron separat. Se amestecă sucul de lămâie și coaja de lămâie în porția din noul castron; se toarnă aluatul peste crustă în tigaia cu formă de arc, netezind într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
8
Se amestecă extractul de nucă de cocos prin aluatul de brânză cremă rămas; se toarnă peste aluatul cu aromă de var în tigaia springfom, netezind într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De CocosExtract De Nucă De Cocos
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea superioară a cheesecake-ului revine când este presată ușor, aproximativ 45 de minute. Opriți căldura cuptorului, dar lăsați cheesecake-ul în interior cu ușa cuptorului ușor întredeschisă până când cuptorul se răcește complet. Se da la frigider pana se raceste complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pregătiți coulis de mango curățând mango - ul cu zahăr până se omogenizează. Dacă este prea gros, adăugați o linguriță de apă la un moment dat, folosind doar suficient pentru a face turnabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ZahărZahăr
ApăApă
11
Stropiți peste cheesecake când este placat.

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista