Minge De Brânză De Pom De Crăciun

Minge De Brânză De Pom De Crăciun
Crăciun minge de brânză copac ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta hor d ' oeuvre. Pentru 9,73 USD pe porție, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2309 calorii, 60g de proteine, și 215g de grăsime. Această rețetă servește 1. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, pătrunjel, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Antipasto Cheese Ball Pom De Crăciun, Antipasto Cheese Ball Pom De Crăciun, și Pom De Crăciun Cookie Ball Pops sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Amestecați crema de brânză, brânza Cheddar, ceapa și sosul Worcestershire împreună într-un castron cu un mixer electric până se amestecă complet. Întoarceți amestecul de brânză pe o foaie de hârtie cerată și formați-l în formă de pom de Crăciun. Puneți la frigider brânza 'tree' până când este fermă, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Tăiați ardeiul gras în fâșii subțiri și în formă de 1 stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
3
Apăsați pătrunjelul în arborele de brânză pentru a acoperi. Apăsați fâșii de ardei gras la rând pentru a forma o 'ghirlandă'. Faceți o altă ghirlandă folosind nuci pecan tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4
Așezați steaua de ardei gras în vârful copacului. Transferați cu grijă 'tree' într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Roșu rubin intens, cu arome plăcute, persistente și fructate. Uscat, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt pe gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista