Cheesecake cu zmeură și ciocolată albă cu două etaje
Această rețetă servește 12. O porție conține 600 de calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frișcă, ciocolată, prăjituri cu napolitane de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi considerat destul de ieftin, costând în jur $1.85 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cheesecake cu zmeură și ciocolată albă cu două etaje, Cheesecake Oreo cu etaj, și Cheesecake Dublu De Ciocolată Cu Sos De Zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Unt tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci. Înfășurați dublu în afara tigaiei cu folie de aluminiu rezistentă.
Puneți cookie-urile în procesor și amestecați până se formează firimituri grosiere.
Se adaugă untul și se procesează până se umezește uniform. Apăsați ferm amestecul de firimituri pe părțile inferioare și la jumătatea drumului ale tigaiei pregătite.
Coaceți crusta 8 minute; se răcește pe raft.
Apăsați zmeura și sucurile prin strecurătoare fină într-un castron mic. Măsurați 1/2 cană piure pentru umplere (rezervați piureul rămas pentru o altă utilizare). Se amestecă ciocolata albă într-un castron mic de metal așezat peste cratița cu apă abia fierbinte până se topește și se omogenizează; pus deoparte.
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare până când este netedă și pufoasă. Bateți în făină, apoi ouă, câte 1. Bateți în frișcă și vanilie.
Transferați 2 1/4 căni de aluat într-un castron mediu; se amestecă ciocolata albă topită. Se amestecă 1/2 cană de piure de zmeură și extract de migdale în aluatul rămas într-un castron mare.
Se toarnă aluatul de zmeură în crusta pregătită; așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a veni 1 inch până părți de tigaie.
Coaceți până când umplutura de zmeură este așezată ușor în centru și începe să pufăie la margini, aproximativ 50 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor; lăsați stratul de zmeură să se răcească 5 minute pentru a se întări ușor.
Începând de la marginea tigaiei, lingurați aluatul de ciocolată albă în cercuri concentrice pe stratul de zmeură. Suprafață netedă.
Coaceți până când umplutura de ciocolată albă este așezată în centru, aproximativ 30 de minute. Prajitura la frigider neacoperita pana la rece, cel putin 4 ore. (Poate fi preparat cu 2 zile înainte; acoperiți și păstrați la frigider.)
Tăiați în jurul laturilor tigaiei cu un cuțit mic pentru a slăbi cheesecake-ul; eliberați laturile.
Garnisiți cheesecake cu bucle de ciocolată albă, dacă doriți.