Cheesecake Cu Nucă De Cocos Și Lime
Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 569 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de quark, nucă de cocos, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 24 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cheie Cu Nucă De Cocos, Cheesecake Cu Nucă De Cocos, și Cheesecake Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci (24 cm). Tapetați fundul cu hârtie pergament și ungeți hârtia.
Faceți crusta: într-un robot de bucătărie, măcinați fursecurile în firimituri fine.
Adăugați untul topit și sarea și pulsați până se combină. Apăsați amestecul sfărâmicios în partea de jos și 1/2 inch (1 cm) în sus pe părțile laterale ale tigaiei pregătite.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute, apoi lăsați crusta să se răcească pe un suport.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 cm. f (160 cm.C).
Faceți umplutura: într-un castron mare folosind un mixer electric, bateți crema de brânză până devine cremoasă. Bateți în quark și laptele de cocos.
Adăugați zahărul puțin câte puțin, apoi amestecați jumătate din coaja de tei și tot sucul și sarea.
Adăugați ouăle pe rând și bateți pentru a combina.
Se toarnă umplutura în crusta pre-coaptă.
Coaceți aproximativ 1 1/2 ore, până când centrul tortului este aproape ferm.
Lăsați să se răcească 20 de minute în tigaie, apoi glisați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul, pentru a preveni crăparea pe măsură ce se răcește.
Lăsați cheesecake-ul să se răcească complet.
Acoperiți tortul cu folie de aluminiu și dați-l la frigider cel puțin peste noapte.
Deschideți nuca de cocos: cu ciocanul și unghia, pătrundeți în doi dintre cei trei ochi ai săi (petele întunecate de deasupra nucii de cocos). Printr-una dintre găuri, turnați apa de nucă de cocos într-un castron.
Așezați nuca de cocos pe o bază fermă (în exterior, de exemplu) înfășurată strâns într-o cârpă de vase și loviți-o cu un ciocan până se rupe.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați carnea din nucă de cocos. Puteți dezlipi pielea maro cu un cojitor de legume, dar cred că este mai frumos să o lăsați aprinsă. Acum Puteți folosi un cojitor pentru a tăia fâșii și bucle de nucă de cocos pentru a garnisi tortul sau îl puteți rade.
Scoateți părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc și așezați tortul pe un platou.
Încingeți blatul cu buclele de nucă de cocos și restul de coajă de tei.