Cheesecake Cu Mousse De Ciocolată
Cheesecake cu Mousse de ciocolată necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 382 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de crustă de biscuiți cu ciocolată, smântână grea, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Brânză Cu Mousse De Ciocolată, Plăcintă Cu Mousse De Cheesecake Cu Ciocolată, și Mousse De Cheesecake Cu Ciocolată Germană.
Instrucțiuni
În partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță. Într-un castron mic, presărați gelatina peste apă rece; lăsați să se stabilească 5 minute.
Așezați vasul peste apă fierbinte în tigaie și amestecați până se dizolvă gelatina; pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună crema de brânză și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ROM, gălbenușuri de ou și gelatină dizolvată. Bateți în ciocolata topită. Îndoiți în frișcă.
Într-un bol mare de sticlă sau metal, bateți albușurile până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albi în aluat, apoi pliați rapid în albii rămași până când nu rămân dungi.
Se toarnă mousse în crusta de plăcintă. La frigider cu cel puțin 4 ore înainte de servire.