Cheesecake Cu Lămâie
Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 801 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, cremă de brânză, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Coajă De Lămâie, Tort De Lămâie Cu Coajă De Lămâie + Blogiversary + Set De Bakeware Din Gresie Le Creuset Giveaway, și Cremă Topped Cheesecake.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1/4 cană de zahăr, făină matzo, migdale tăiate tăiate și unt topit; apăsați amestecul în fundul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci ușor unsă.
Coaceți la 350 timp de 13 până la 15 minute sau până se rumenesc ușor. Crusta rece pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 32
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează. Adăugați treptat restul de 1 3/4 căni de zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă 1 lingură de coajă de lămâie rasă și 2 linguri de suc proaspăt de lămâie.
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Coaceți la 325 timp de 1 oră până la 1 oră și 15 minute sau până când cheesecake-ul este aproape setat. Opriți cuptorul; lăsați cheesecake în cuptor 15 minute.
Scoateți cheesecake-ul pe o grătar; rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi. Se răcește complet. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Așezați cheesecake pe un platou de servire sau pe un suport pentru tort; eliberați părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc și îndepărtați-le.
Întindeți cașul de lămâie uniform deasupra cheesecake-ului.
* Înlocuiți 1 1/3 căni de caș de lămâie preparat, dacă doriți.