O porție conține 341 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de unt, zahăr, gingersnaps și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1595 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Cu Vârtej De Dovleac, Cheesecake Cu Vârtej De Dovleac, și Cheesecake Cu Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați firimiturile gingersnap, nucile și untul; apăsați pe fundul tigaiei de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gingersnap Firimituri
Unt
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Bateți crema de brânză, 3/4 cană de zahăr și vanilie cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Scoateți 1-1 / 2 căni de aluat; pus deoparte. Se amestecă zahărul rămas, dovleacul și condimentele în aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Condimente
Zahăr
6
Se toarnă jumătate din aluatul de dovleac peste crustă; acoperiți cu linguri de jumătate din aluatul simplu. Repetați straturile; rotiți ușor cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
7
Coaceți 45 min. sau până când centrul este aproape setat. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore.