Tigaie Cu Ciuperci De Fenicul

Tigaie Cu Ciuperci De Fenicul
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Tigaia cu ciuperci de fenicul ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 64 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, sare grosieră, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fenicul fiert în tigaie, Budincă de pâine cu ciuperci și fenicul, și Umplutură De Fenicul Și Praz De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista