Cheesecake Cu Dovleac
Cheesecake de dovleac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 452 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați piure de dovleac, smântână, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul și untul.
Transferați într-o tigaie cu arc de 9 inci. Folosind o cană de măsurare uscată cu față dreaptă, apăsați amestecul în partea de jos și la 2 inci în sus pe părțile laterale ale tigaiei.
Coaceți până la set, 8 până la 10 minute.
Lasă să se răcească.Faceți și răciți umplutura
Presărați gelatina peste 1/4 cană de apă clocotită.
Se lasă să stea, amestecând ocazional, până se dizolvă, aproximativ 5 minute.Folosind un mixer electric, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Se amestecă dovleacul, smântâna, zahărul, condimentul de plăcintă cu dovleac și vanilia.
Se amestecă amestecul de gelatină până se încorporează.
Se toarnă amestecul în crustă și se dă la frigider, acoperit, până când este ferm, cel puțin 2 ore și până la 2 zile.