Cheesecake Cu Cremă Irlandeză Festivă

Cheesecake Cu Cremă Irlandeză Festivă
Rețeta festivă de brânză Irlandeză cu cremă ar putea satisface pofta ta Europeană în jur 4 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 25. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 162 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, cremă de brânză philadelphia, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cheesecake Cu Cremă Irlandeză Fără Coacere, Cheesecake irlandez cu căpșuni și smântână, și Cheesecake Cu Caramel Cu Cremă Irlandeză.

Instrucțiuni

1
Amestecați firimiturile, 1/4 cană de zahăr și unt; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
2
Presărați gelatină peste 1/4 cană de apă într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 min. Gatiti si amestecati la foc mic 3 min. sau până când gelatina este complet dizolvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Bateți crema de brânză, zahărul rămas și cacao într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de gelatină, apoi apa rămasă și lichiorul; la frigider până se îngroașă ușor. Se amestecă ușor biciul rece; se toarnă peste crustă. Dați la frigider câteva ore sau până când este ferm. Între timp, topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet; utilizați pentru a face bucle de ciocolată. (Vezi Sfat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Top cheesecake cu bucle de ciocolată chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista