Cheesecake Cu Cremă Irlandeză Festivă
Rețeta festivă de brânză Irlandeză cu cremă ar putea satisface pofta ta Europeană în jur 4 ore și 25 de minute. Această rețetă servește 25. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 162 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, cremă de brânză philadelphia, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cheesecake Cu Cremă Irlandeză Fără Coacere, Cheesecake irlandez cu căpșuni și smântână, și Cheesecake Cu Caramel Cu Cremă Irlandeză.
Instrucțiuni
Amestecați firimiturile, 1/4 cană de zahăr și unt; apăsați pe fundul tigaiei cu formă de arc de 9 inci.
Presărați gelatină peste 1/4 cană de apă într-o cratiță mică; lasa sa stea 1 min. Gatiti si amestecati la foc mic 3 min. sau până când gelatina este complet dizolvată.
Bateți crema de brânză, zahărul rămas și cacao într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de gelatină, apoi apa rămasă și lichiorul; la frigider până se îngroașă ușor. Se amestecă ușor biciul rece; se toarnă peste crustă. Dați la frigider câteva ore sau până când este ferm. Între timp, topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet; utilizați pentru a face bucle de ciocolată. (Vezi Sfat.)
Top cheesecake cu bucle de ciocolată chiar înainte de servire.