Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată
Ciocolata Caramel Cheesecake necesită în jurul valorii de 8 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 2,17 USD pe porție. O porție conține 907 calorii, 11g de proteine, și 66g de grăsime. 11 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, firimituri de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată, și Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți ușor o tigaie cu formă de arc de 10 inci cu spray de gătit antiaderent.
Combinați firimiturile de cracker graham cu pudra de cacao și 1 cană de zahăr. Aruncați cu unt topit. Apăsați în partea de jos și cu 1 până la 2 inci în sus pe părțile laterale ale tăvii cu formă de arc pregătită.
Aduceți 2 căni de zahăr și apa la fiert într-o oală mare, cu fundul greu. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți fără a amesteca până când amestecul a căpătat o culoare aurie profundă, de 30 până la 45 de minute.
Se ia de pe foc și se toarnă cu grijă smântâna grea (amestecul va bule puternic). Întoarceți caramelul în aragaz la foc mic și amestecați până se lichefiază complet. Se amestecă ciocolata până se topește, apoi se amestecă smântâna.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Bateți crema de brânză până devine pufoasă într-un mixer electric.
Adăugați amestecul de caramel și amestecați bine, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Adăugați ouă, pe rând, răzuind vasul după fiecare adăugare.
Adăugați vanilia cu ultimul ou.
Se amestecă până se încorporează bine, apoi se toarnă amestecul în tigaia pregătită.
Puneți tigaia într-o baie de apă fierbinte, cu apa care vine la jumătatea drumului pe părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Coaceți în centrul cuptorului preîncălzit până când centrul s-a setat, aproximativ 1 oră 15 minute. Cheesecake-ul se face atunci când mijlocul de 3 sau 4 inci este încă puțin clătinat. Se răcește complet înainte de servire.