Cheesecake Cu Afine Refrigerate
Această rețetă servește 12. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sosul de afine cu fructe întregi, gelatina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake Cu Zmeură Răcită, Cheesecake Cu Zmeură Răcită, și Cheesecake Cu Zmeură Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați firimiturile de cracker, zahărul și 1 linguriță de coajă de portocală; se amestecă untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Se coace la 350 la 10 minute. Se răcește complet.
Într-o cratiță mică, presărați gelatină peste suc de portocale și lăsați să stea 1 minut. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva complet gelatina; se răcește ușor.
Între timp, într-un castron de glazură, c=bateți crema de brânză și coaja de portocală rămasă până se omogenizează. Bateți în sos de afine până se omogenizează. Bateți în amestecul de gelatină răcit; se amestecă bine.
Într-un castron, bateți smântâna până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de brânză cremă.
Se toarnă peste crustă. Se da la frigider 3-4 ore inainte de servire. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Puneți la frigider resturile.