Cheesecake Cu Afine Refrigerate

Cheesecake Cu Afine Refrigerate
Această rețetă servește 12. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sosul de afine cu fructe întregi, gelatina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cheesecake Cu Zmeură Răcită, Cheesecake Cu Zmeură Răcită, și Cheesecake Cu Zmeură Răcită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați firimiturile de cracker, zahărul și 1 linguriță de coajă de portocală; se amestecă untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se coace la 350 la 10 minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o cratiță mică, presărați gelatină peste suc de portocale și lăsați să stea 1 minut. Gatiti la foc mic, amestecand pana se dizolva complet gelatina; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Între timp, într-un castron de glazură, c=bateți crema de brânză și coaja de portocală rămasă până se omogenizează. Bateți în sos de afine până se omogenizează. Bateți în amestecul de gelatină răcit; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron, bateți smântâna până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă peste crustă. Se da la frigider 3-4 ore inainte de servire. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Puneți la frigider resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista