Cheesecake acidulat cu căpșuni
Cheesecake acidulat cu căpșuni necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 524 calorii, 14g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de coajă de lămâie, margarină, semolă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Cheesecake Cu Lămâie Acidulată, Batoane De Cheesecake Cu Lămâie Acidulată, și Căpșuni Umplute Cu Cheesecake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C. Blitz biscuiții într-un robot de bucătărie până când sunt zdrobiți fin.
Adăugați margarina topită și fluierați un minut. Linia de bază o formă de arc de 20 cm cu pergament de copt antiaderent și apăsați amestecul în bază.
Ștergeți vasul procesorului și lamele, apoi adăugați ricotta, coaja și sucul de lămâie, zahărul din fructe, gălbenușurile de ou și grișul și bateți timp de 1-2 minute sau până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul în cositorul pregătit și se coace timp de 35 - 45 de minute până când este ferm la atingere și părțile laterale se micșorează din cositor. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să se răcească în cuptor cu ușa deschisă timp de 1 oră.
În timp ce prăjitura se răcește, coca și înjumătățiți căpșunile, sfărâmându-le pe cele mai mari. Topiți dulceața cu 3 lingurițe de apă la foc mediu, amestecând până la barbotare și curgere. Cerneti dulceata intr-un bol si aruncati capsunile in dulceata.
Pentru a servi, slăbiți părțile laterale ale cheesecake-ului cu un cuțit, scoateți din tablă și glisați pe o farfurie de servire. (Cheesecake-ul poate fi acum înghețat.) Sus cu căpșuni.