Pachete de fasole verde cu vinaigretă de bacon
Pachetele de fasole verde cu vinaigretă de bacon este o garnitură fără gluten și fără lactate . Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Pentru 97 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână eșalotă, ulei de măsline, zahăr brun ferm și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. În ansamblu, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 31% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pachetele de slănină cu fasole verde , Pachetele de slănină cu fasole verde și Pachetele învelite în slănină cu fasole verde .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Tapetați o tavă de copt cu ramă cu folie de aluminiu.
Într-un cuptor olandez mare, aduceți apa la fiert la foc mare.
Adăugați fasolea verde și fierbeți până devine crocantă, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc, se scurge și se scufundă în apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Înfășurați 5 sau 6 fasole verde cu 1 panglică de morcov.
Puneți cu cusătura în jos pe foaia de copt pregătită. Repetați procesul cu fasolea verde rămasă și panglicile de morcovi.
Într-o tigaie mare, gătiți bucățile de bacon la foc mediu până devin crocante.
Scoateți din tigaie cu o lingură cu șuruburi și scurgeți pe prosoape de hârtie; pus deoparte. Păstrați 3 linguri de slănină într-o tigaie și încălziți la foc mediu.
Adaugati salota si gatiti 2 minute, amestecand din cand in cand.
Adăugați zahărul brun și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă oțetul balsamic și se fierbe timp de 6 minute.
Se ia de pe foc si se amesteca uleiul de masline.
Stropiți uniform 1 lingură din amestecul fierbinte peste mănunchiurile de fasole verde.
Coaceți până când fasolea verde este fragedă, 15 până la 20 de minute.
Se presara cu bacon inainte de servire.