Cheerios Piele De Cocos Slaba Cu Crema De Nuca De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu cremă de nucă de cocos Cheerios nr. Această rețetă face 10 porții cu 223 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, nucă de cocos, fără ulei vegetal trans-grăsime și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, și Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic pentru depozitarea alimentelor; zdrobiți fin cu sucitor sau ciocan de carne pentru a face 1 cană (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
În castron mediu, amestecați cerealele zdrobite și zahărul cu furculița. Se amestecă uleiul vegetal topit până se amestecă bine. Apăsați în partea de jos și în sus a plăcii de sticlă de 9 inci.
Coaceți 10 minute. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, amestecați laptele, laptele de cocos și vanilia. Cu sârmă măturică, bate în amestec budinca pana se omogenizeaza bine și ușor îngroșat. Se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos. Se amestecă ușor 1/2 cană din toppingul bătut. Spoon și împrăștiați amestecul de budincă uniform în crustă. Dați la frigider cel puțin 4 ore sau până când este setat.
Chiar înainte de servire, acoperiți cu restul de 1 1/2 căni de topping bătut.
Se presară cu nucă de cocos prăjită.