Cha ca pește cu mărar proaspăt, stil Hanoi

Cha ca pește cu mărar proaspăt, stil Hanoi
Cha ca pește cu mărar proaspăt, stil Hanoi ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 472 calorii. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână coriandru, salată verde, arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de cookstr.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Salată De Ton În Stil Hanoi, Prăjituri de pește cu hering cu mărar proaspăt, și Penne în stil grecesc cu roșii proaspete, Feta și mărar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a marina peștele: într-un castron mediu, combinați sosul de pește, uleiul, ghimbirul, turmericul și sarea și amestecați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
TurmericTurmeric
GhimbirGhimbir
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați peștele în bucăți mari de mușcătură (2 sau 3 inci pătrați) și adăugați-le în castron, aruncând pentru a acoperi bine. Puneți deoparte în timp ce pregătiți tăiței și alte acompaniamente sau acoperiți și răciți pentru a marina până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pentru a găti tăiței de orez: aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere rulantă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Scurgeți bine tăiței înmuiați, aruncați-i în apă clocotită și îndepărtați imediat de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
5
Se lasă să stea 10 minute, se scurge bine și se lasă deoparte într-un castron mediu. (Dacă folosiți paste cu păr de înger, gătiți în apă clocotită cu sare până se înmoaie, dar încă fermă, scurgeți bine și dați deoparte). Pregătiți acompaniamentele astfel încât să puteți servi peștele imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste De Păr îngerPaste De Păr înger
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pentru a găti peștele: așezați uleiul, mărarul și ceapa verde lângă aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
MărarMărar
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, grea, la foc mediu-mare, până când un pic de mărar sfârâie când lovește tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați peștele în tigaie și gătiți pe o parte timp de aproximativ 2 minute. Întoarceți ușor și lăsați peștele să gătească încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați mărarul și ceapa verde în tigaie și gătiți încă un minut, aruncând ușor pentru a ofili ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
IerburiIerburi
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați pe un platou de servire.
11
Pentru a servi acest fel de mâncare în mod clasic cu castron mic, începeți fiecare oaspete cu un castron mic care conține o porție din fiecare acompaniament: tăiței, salată verde și câteva frunze de mentă, coriandru sau busuioc Asiatic. Se acoperă cu o bucată sau două de pește cu mărar și ceapă verde, se presară cu arahide tocate și se stropesc cu o lingură de sos de scufundare de zi cu zi. Invitați-vă oaspeții să continue să se servească în acest fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Salată VerdeSalată Verde
PastePaste
ArahideArahide
BusuiocBusuioc
MărarMărar
PeștePește
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Pentru a servi modul Big-noodle-bowl, împărțiți acompaniamentele, peștele, mărarul și ceapa verde între 4 boluri mari de tăiței sau farfurii de paste. Condimentați fiecare castron cu sos de scufundare de zi cu zi și invitați fiecare oaspete să arunce cu bețișoare sau o furculiță și o lingură și bucurați-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
MărarMărar
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BetisoareleBetisoarele
BolBol
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista