Cezar spaniol cu crutoane de năut

Cezar spaniol cu crutoane de năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Cezar spaniol cu crutoane de naut. O porție conține 270 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 2.64 pe portie. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pudră de chipotle, ceapă verde, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată de Caesar cu pansament de Caesar de casă și crutoane, și Salată Caesar Cu Crutoane De Inimă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți ouăle, usturoiul, coriandrul, ceapa verde, sarea, chimenul, coaja de tei și sucul, hamsia, Worcestershire, Dijon și jalapeno în carafa unui blender și piureul până la neted. Cu motorul pornit, stropiți încet uleiul de măsline în partea superioară a carafei până când amestecul se îngroașă. La frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Aranjați romaina pe un platou și stropiți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Garnisiți cu brânza jack și crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
CrutoaneCrutoane
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scurgeți, clătiți și uscați ușor năutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
7
Întindeți-vă pe o foaie de copt și alegeți peste mazăre, aruncând mazărea mică sau deteriorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Combinați uleiul și condimentele într-un castron mic și adăugați la năut. Aruncați bine până când este acoperit uniform. Răspândiți uniform năutul pe foaia de copt și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți timp de 10 minute, apoi amestecați și coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți foaia de copt din cuptor și presărați cu un vârf de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Stropiți cu sucul de lămâie și lăsați-l deoparte să se răcească și să se usuce. Utilizați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista