Cezar spaniol cu crutoane de năut

Cezar spaniol cu crutoane de năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Cezar spaniol cu crutoane de naut. O porție conține 270 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 2.64 pe portie. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pudră de chipotle, ceapă verde, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată de Caesar cu pansament de Caesar de casă și crutoane, și Salată Caesar Cu Crutoane De Inimă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți ouăle, usturoiul, coriandrul, ceapa verde, sarea, chimenul, coaja de tei și sucul, hamsia, Worcestershire, Dijon și jalapeno în carafa unui blender și piureul până la neted. Cu motorul pornit, stropiți încet uleiul de măsline în partea superioară a carafei până când amestecul se îngroașă. La frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Aranjați romaina pe un platou și stropiți sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Garnisiți cu brânza jack și crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
CrutoaneCrutoane
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scurgeți, clătiți și uscați ușor năutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
7
Întindeți-vă pe o foaie de copt și alegeți peste mazăre, aruncând mazărea mică sau deteriorată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Combinați uleiul și condimentele într-un castron mic și adăugați la năut. Aruncați bine până când este acoperit uniform. Răspândiți uniform năutul pe foaia de copt și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Coaceți timp de 10 minute, apoi amestecați și coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Scoateți foaia de copt din cuptor și presărați cu un vârf de sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Stropiți cu sucul de lămâie și lăsați-l deoparte să se răcească și să se usuce. Utilizați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista