Ceviche tocat și Mexicola
Rețeta Ceviche tocat și Mexicola ar putea satisface pofta ta din America de Sud în aproximativ 30 minute. O porție conține 240 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $5.56 pe portie, veți obține un curs principal care servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare kosher, suc de lămâie, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ceviche Tocat, Mexicola, și Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele tocat într-un vas larg puțin adânc și presărați peste sucul de lămâie, sare și oregano. Lăsați acest lucru timp de 8 minute.
Scurgeți peștele; va fi făcut un lichid lăptos.
Adăugați scallions, cilantro și chile și amestecați ușor împreună.
Puteți fie să puneți lingurițe pe toasturi mici și să presărați mai mult coriandru, fie să puneți ceviche într-un castron pentru ca toată lumea să înmoaie chipsurile de tortilla.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;