Ceviche Tocat
Ceviche tocat ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 40 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați file de monkfish, chipsuri de tortilla, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Ceviche Tocat, Ceviche tocat și Mexicola, și Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți peștele tocat într-un vas larg puțin adânc și presărați peste oregano, sare și suc de lămâie. Lăsați acest lucru timp de 8 minute.
Scurgeți peștele; va fi făcut un lichid lăptos.
Adăugați scallions, chile și cilantro și amestecați ușor împreună.
Puteți fie să puneți lingurițe pe toasturi mici și să presărați mai mult coriandru, fie să puneți ceviche într-un castron și să serviți cu chipsuri de tortilla.