Ceviche De Ton Proaspăt

Ceviche De Ton Proaspăt
Ceviche de ton proaspăt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 181 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. 30 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de ton de calitate sashimi, ceapă verde, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ceviche De Ton Ahi, Margaritan Ahi Ton Ceviche, și Ceviche De Ton Tropical pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tonul în cuburi de 1/2 inch și puneți-l într-un castron. Se amestecă ceapa, ceapa verde, ghimbirul, jalapeno, sucul de lămâie și sosul de soia; se amestecă pentru a se combina. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 3 ore. Gustați înainte de servire și adăugați mai mult suc de lămâie sau sos de soia, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să împerecheați cu vin Pinot Noir, Merlot și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Juve y Camps Pinot Noir brut ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Juve Y Camps Pinot Noir Brut Rose
Această cava seduce prin culoarea sa roșu vișiniu strălucitor și efervescența frumoasă. Reflectă caracterul soiului, cu notele sale de cireșe și căpșuni învăluite în miere, pâine prăjită și o înflorire slabă. Este intens, proaspăt și exuberant în gură, cu un finisaj bogat, aromat. Se asortează bine cu paste, mezeluri, mâncare japoneză și produse de patiserie.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista