Ceviche De Homar

Ceviche De Homar
Homar ceviche ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 185 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, șalotă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, ucideți homarul introducând un cuțit mare în cap și împărțindu-l în jumătate. Rupeți ghearele (cu articulațiile) și coada răsucindu-vă departe de corpul homarului, folosind un prosop de bucătărie curat pentru a prinde. Aruncați corpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Pregătiți o baie de gheață adăugând 2 litri de apă și un litru de cuburi de gheață într-un castron mare. Aruncați coada și ghearele în apă clocotită. Se fierbe coada pentru exact 1 1/2 minute, apoi se transferă la baie de gheață. Se fierbe ghearele încă 1 1/2 minute (3 minute în total), apoi se transferă în baia de gheață. Scoateți cu grijă homarul și transferați carnea pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Feliați coada de homar în felii subțiri și tocați aproximativ carnea cu gheare și articulații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați șalotă, coriandru, jalapeincormalo și suc de lămâie. Aruncați pentru a combina și condimentați după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Farfurie ceviche și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Michel et Fils Chablis cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Louis Michel et Fils Chablis
Louis Michel et Fils Chablis
Acest Chablis dezvăluie note de fructe albe, cum ar fi piersica, și are o structură minerală persistentă. În gură, o senzație de piatră care este atât de tipică pentru Chablis face din acesta un vin rotund și pur.Se serveste intre 53-57 buc. F. Acest vin trebuie aerisit sau decantat inainte de degustare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista