Ceviche De Homar
Homar ceviche ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 185 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, șalotă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Don ceviche {} și ceviche Peruvian Kitchen cookbook {giveaway}, Ceviche de Camar Ceviche de cocos (Ceviche de creveți de nucă de cocos), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Între timp, ucideți homarul introducând un cuțit mare în cap și împărțindu-l în jumătate. Rupeți ghearele (cu articulațiile) și coada răsucindu-vă departe de corpul homarului, folosind un prosop de bucătărie curat pentru a prinde. Aruncați corpul.
Pregătiți o baie de gheață adăugând 2 litri de apă și un litru de cuburi de gheață într-un castron mare. Aruncați coada și ghearele în apă clocotită. Se fierbe coada pentru exact 1 1/2 minute, apoi se transferă la baie de gheață. Se fierbe ghearele încă 1 1/2 minute (3 minute în total), apoi se transferă în baia de gheață. Scoateți cu grijă homarul și transferați carnea pe o tăietură.
Feliați coada de homar în felii subțiri și tocați aproximativ carnea cu gheare și articulații.
Transferați într-un castron mediu.
Adăugați șalotă, coriandru, jalapeincormalo și suc de lămâie. Aruncați pentru a combina și condimentați după gust cu sare.
Farfurie ceviche și stropiți cu ulei de măsline extravirgin.