Ceviche de Camarones (Ceviche de creveți Columbieni)

Ceviche de Camarones (Ceviche de creveți Columbieni)
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare sud-americană. Încercați să faceți Ceviche de Camarones (Ceviche de creveți Columbieni) acasă. O porție conține 346 calorii, 48G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați creveți, cățel de usturoi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de rețetele mele columbiene. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Ceviche de Camarones (Ceviche de creveți Columbieni), Coctel de Camarones (Cocktail de Ceviche de creveți în stil columbian), și Ceviche de Camarones y Mango (creveți și Mango Ceviche) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală medie, aduceți 4 căni de apă la fiert, opriți focul, aruncați creveții și acoperiți. Lăsați creveții în apă fierbinte timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți apa și așezați creveții într-un vas de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați ketchup-ul, sucul de lămâie, ceapa, coriandrul, pătrunjelul, sosul Tabasco, uleiul de măsline, usturoiul, sarea și piperul după gust. Se amestecă pentru a combina toate ingredientele. Se dă la frigider și se servește rece peste frunzele de salată cu biscuiți sărați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Sos TabascoSos Tabasco
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista