Ceviche

Ceviche ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 94 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, piper habanero, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 30 ar spune că a lovit la fața locului. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării din America de Sud. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Don ceviche {} și ceviche Peruvian bucătărie carte de bucate {giveaway}, Ceviche de Camar cu Coco (Coconut Shrimp Ceviche), și Ceviche de Mango (Mango Ceviche) din Ceviche: bucătărie peruviană.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare de sticlă, combinați toate ingredientele, cu excepția cepei. Aruncați bine și puneți ceapa deasupra. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați-o să stea la frigider timp de 1 1/2 ore, apoi amestecați pentru a încorpora ceapa.
Lăsați să stea la frigider cel puțin încă 1 oră și până la 3 ore.
Nota bucătarului: în timpul procesului de marinare, peștele se va schimba de la culoarea translucidă la cea albă și va fi opac. Încercați să evitați să obțineți membrana de var în suc, deoarece poate fi amară.