Celebrul tort de nucă de cocos-ananas al Nanny
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 735 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de Ananas în suc, zahăr, extract de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tortul negru de la miezul nopții al bonei, Tort De Nucă De Cocos Cu Ananas, și Tort de nucă de cocos și ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale cakepanilor rotunzi de 3 (9 inci); căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Hârtie de ceară de grăsime și făină.
Scurgeți ananasul, rezervând 3/4 cană de suc.
Îndepărtați 1/4 cană de suc rezervat pentru glazura de brânză cremă și rezervați ananasul zdrobit pentru umplutura de ananas.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Combinați 1/2 cană de suc de ananas rezervat și băutură răcoritoare.
Adăugați făină în amestecul de unt alternativ cu amestecul de suc, începând și terminând cu făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractele.
Se toarnă în torturi pregătite.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Scoateți imediat din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.
Întindeți 3/4 cană umplutură de ananas între straturile de tort și umplutura rămasă deasupra tortului.
Întindeți glazura de brânză cremă pe părțile laterale ale tortului; marginea țevii în jurul vârfului, dacă doriți.
Se presară cu nucă de cocos.
* Pentru băutura răcoritoare de lămâie-lime, am folosit 7-Up. Nivelul său specific de carbonatare face ca straturile să crească frumos.