Cel mai întunecat tort de ciocolată cu glazură de vin roșu

Cel mai întunecat tort de ciocolată cu glazură de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cel mai întunecat tort de ciocolată cu glazură de vin roșu. Această rețetă face 10 porții cu 445 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, zahăr, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Întunecat Tort De Crep De Ciocolată, Cea Mai Întunecată Înghețată De Ciocolată Neagră, și Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 325 F. F. ușor unt și făină tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți ciocolata, zahărul și 1 cană de unt într-un vas termorezistent așezat peste o cratiță cu apă clocotită (vasul nu trebuie să atingă apa), amestecând, până când ciocolata se topește aproape complet, aproximativ 3 minute;se ia de pe foc și se continuă să se amestece până când ciocolata se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Letcool complet.
4
Folosind un mixer electric la viteză medie, adăugați ouă la amestecul de ciocolată 1 la un moment dat,bătând pentru a se amesteca după fiecare adăugare. Batepână când amestecul are o consistență asemănătoare mousse-ului.Reduceți viteza la minim și adăugați sare și 1/3 cană făină; se amestecă până se omogenizează. Răzuiește aluatul întigaie pregătită; blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți tortul până când blatul este ferm și marginile sunt ușor întunecate, 55-65 de minute (conform indicațiilor vizuale; un tester introdus în centrul tortului va ieși curat înainte ca tortul să fie făcut cu adevărat).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați tortul să se răcească complet în tigaie înainte de a ieși.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți ciocolata, untul și sarea într-un set de castron rezistent la căldură peste o cratiță cu apă clocotită (castronul nu trebuie să atingă apa), amestecând, până când ciocolata și untul sunt topite, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți în zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Între timp, aduceți vinul doar la fierbere într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Scoateți amestecul de ciocolată de la căldurăși bateți în vin; lăsați să se răcească până se îngroașă ușor și o spatulă de cauciuc lasă un amestec de trailin când amestecați, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Puneți tortul pe un suport de sârmă așezat peste o coală de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6
Se toarnă glazură peste tort șirăspândiți-l deasupra și peste marginicu o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
7
Lăsați tortul să stea în picioarela temperatura camerei până când glazura este setată,2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Faceți înainte: tortul poate fi făcut șiglazurat cu 2 zile înainte. Chill. Aduceți în camerătemperatura înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista