Cel mai întunecat tort de ciocolată cu glazură de vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cel mai întunecat tort de ciocolată cu glazură de vin roșu. Această rețetă face 10 porții cu 445 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, zahăr, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cel Mai Întunecat Tort De Crep De Ciocolată, Cea Mai Întunecată Înghețată De Ciocolată Neagră, și Cea Mai Adâncă Cea Mai Întunecată Prăjitură Cu Brânză De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 325 F. F. ușor unt și făină tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Încălziți ciocolata, zahărul și 1 cană de unt într-un vas termorezistent așezat peste o cratiță cu apă clocotită (vasul nu trebuie să atingă apa), amestecând, până când ciocolata se topește aproape complet, aproximativ 3 minute;se ia de pe foc și se continuă să se amestece până când ciocolata se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Letcool complet.
4
Folosind un mixer electric la viteză medie, adăugați ouă la amestecul de ciocolată 1 la un moment dat,bătând pentru a se amesteca după fiecare adăugare. Batepână când amestecul are o consistență asemănătoare mousse-ului.Reduceți viteza la minim și adăugați sare și 1/3 cană făină; se amestecă până se omogenizează. Răzuiește aluatul întigaie pregătită; blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți tortul până când blatul este ferm și marginile sunt ușor întunecate, 55-65 de minute (conform indicațiilor vizuale; un tester introdus în centrul tortului va ieși curat înainte ca tortul să fie făcut cu adevărat).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați tortul să se răcească complet în tigaie înainte de a ieși.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți ciocolata, untul și sarea într-un set de castron rezistent la căldură peste o cratiță cu apă clocotită (castronul nu trebuie să atingă apa), amestecând, până când ciocolata și untul sunt topite, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți în zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Între timp, aduceți vinul doar la fierbere într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți amestecul de ciocolată de la căldurăși bateți în vin; lăsați să se răcească până se îngroașă ușor și o spatulă de cauciuc lasă un amestec de trailin când amestecați, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Puneți tortul pe un suport de sârmă așezat peste o coală de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6
Se toarnă glazură peste tort șirăspândiți-l deasupra și peste marginicu o spatulă offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
7
Lăsați tortul să stea în picioarela temperatura camerei până când glazura este setată,2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Faceți înainte: tortul poate fi făcut șiglazurat cu 2 zile înainte. Chill. Aduceți în camerătemperatura înainte de servire.