Cel Mai Bun Pui Tikka Masala

Cel Mai Bun Pui Tikka Masala
Reteta cel mai bun Pui Tikka Masalan este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 1209 calorii, 133g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de usturoi, bucăți de pui, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala, paneer tikka masala( Sanjeev kapoor), cum se face paneer tikka masala, și Pui Tikka Masala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bucățile de pui pe o tăietură cu carnea în sus. Scor profund la intervale de 1 inch cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați într-un vas mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Combinați chimenul, boiaua, coriandrul, turmericul și cayenne într-un castron mic și amestecați bine. Puneți deoparte 3 linguri de amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați restul de 6 linguri amestec de condimente, 8 căței de usturoi usturoi, 2 linguri ghimbir, iaurt, 1/2 cană suc de lămâie și 1/4 cană sare într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă marinada peste toate bucățile de pui, folosind mâinile pentru a acoperi fiecare suprafață. acoperiți ușor și refrigerați. Se dă la frigider și se lasă la marinat cel puțin 4 ore și până la 8, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Între timp, încălziți untul sau ghee-ul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când se topește și spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
7
Adăugați ceapa, restul de 4 linguri de usturoi ras și restul de 2 linguri de ghimbir. Gatiti, amestecand frecvent, pana la intuneric si incepeti sa char in pete, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați amestecul de condimente rezervat și gătiți, amestecând frecvent, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
9
Adăugați roșii și jumătate de coriandru, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei cu o lingură. Se fierbe timp de 15 minute, apoi se face piure folosind un blender manual sau transferându-se într-un blender de masă în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Se amestecă smântâna și restul de sfert de cană de suc de lămâie. Se condimentează după gust cu sare, apoi se lasă deoparte până când puiul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Pentru a găti pe grătar: aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Ștergeți excesul de marinată de pe pui și puneți-l peste partea fierbinte a grătarului, cu carnea în jos. Grătiți fără să vă mișcați până când este bine carbonizat, 5 până la 7 minute. Întoarceți puiul și gătiți până când a doua parte este carbonizată, încă 4 până la 5 minute. (Puiul nu va fi complet gătit—este în regulă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Transferați la placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Pentru a găti sub BROILER: tapetați o tigaie pentru broiler cu folie de aluminiu rezistentă și preîncălziți broilerul la înălțime cu setul de rafturi la 6 inci sub elementul broiler. Ștergeți excesul de marinată de pe pui și puneți-l pe tigaia căptușită cu folie, cu carnea în sus. Se fierbe până se carbonizează și se înnegrește la suprafață, aproximativ 8 minute (puiul nu va fi complet gătit—este în regulă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Transferați la placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
15
Scoateți puiul din OS folosind un cuțit ascuțit și tăiați-l în bucăți aspre de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
16
Transferați bucăți de pui în oală cu sos. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când puiul este doar gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
17
Se presară cu coriandru rămas, apoi se servește imediat cu orez sau Naan la grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
NaanNaan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate70
Bucătăriiindianasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista