Cel Mai Bun Pui Tikka Masala

Cel Mai Bun Pui Tikka Masala
Reteta cel mai bun Pui Tikka Masalan este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 1209 calorii, 133g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de usturoi, bucăți de pui, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala, paneer tikka masala( Sanjeev kapoor), cum se face paneer tikka masala, și Pui Tikka Masala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bucățile de pui pe o tăietură cu carnea în sus. Scor profund la intervale de 1 inch cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați într-un vas mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combinați chimenul, boiaua, coriandrul, turmericul și cayenne într-un castron mic și amestecați bine. Puneți deoparte 3 linguri de amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați restul de 6 linguri amestec de condimente, 8 căței de usturoi usturoi, 2 linguri ghimbir, iaurt, 1/2 cană suc de lămâie și 1/4 cană sare într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă marinada peste toate bucățile de pui, folosind mâinile pentru a acoperi fiecare suprafață. acoperiți ușor și refrigerați. Se dă la frigider și se lasă la marinat cel puțin 4 ore și până la 8, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
6
Între timp, încălziți untul sau ghee-ul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când se topește și spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Adăugați ceapa, restul de 4 linguri de usturoi ras și restul de 2 linguri de ghimbir. Gatiti, amestecand frecvent, pana la intuneric si incepeti sa char in pete, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați amestecul de condimente rezervat și gătiți, amestecând frecvent, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
9
Adăugați roșii și jumătate de coriandru, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei cu o lingură. Se fierbe timp de 15 minute, apoi se face piure folosind un blender manual sau transferându-se într-un blender de masă în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se amestecă smântâna și restul de sfert de cană de suc de lămâie. Se condimentează după gust cu sare, apoi se lasă deoparte până când puiul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Pentru a găti pe grătar: aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Ștergeți excesul de marinată de pe pui și puneți-l peste partea fierbinte a grătarului, cu carnea în jos. Grătiți fără să vă mișcați până când este bine carbonizat, 5 până la 7 minute. Întoarceți puiul și gătiți până când a doua parte este carbonizată, încă 4 până la 5 minute. (Puiul nu va fi complet gătit—este în regulă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Transferați la placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Pentru a găti sub BROILER: tapetați o tigaie pentru broiler cu folie de aluminiu rezistentă și preîncălziți broilerul la înălțime cu setul de rafturi la 6 inci sub elementul broiler. Ștergeți excesul de marinată de pe pui și puneți-l pe tigaia căptușită cu folie, cu carnea în sus. Se fierbe până se carbonizează și se înnegrește la suprafață, aproximativ 8 minute (puiul nu va fi complet gătit—este în regulă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Transferați la placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
15
Scoateți puiul din OS folosind un cuțit ascuțit și tăiați-l în bucăți aspre de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
16
Transferați bucăți de pui în oală cu sos. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când puiul este doar gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
17
Se presară cu coriandru rămas, apoi se servește imediat cu orez sau Naan la grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
NaanNaan
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate70
Bucătăriiindianasiatic
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista