Reteta cel mai bun Pui Tikka Masalan este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 1209 calorii, 133g de proteine, și 57G de grăsime. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de usturoi, bucăți de pui, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Pui tikka masala , cum se face pui tikka masala, paneer tikka masala( Sanjeev kapoor), cum se face paneer tikka masala, și Pui Tikka Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bucățile de pui pe o tăietură cu carnea în sus. Scor profund la intervale de 1 inch cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați într-un vas mare de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Combinați chimenul, boiaua, coriandrul, turmericul și cayenne într-un castron mic și amestecați bine. Puneți deoparte 3 linguri de amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați restul de 6 linguri amestec de condimente, 8 căței de usturoi usturoi, 2 linguri ghimbir, iaurt, 1/2 cană suc de lămâie și 1/4 cană sare într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă marinada peste toate bucățile de pui, folosind mâinile pentru a acoperi fiecare suprafață. acoperiți ușor și refrigerați. Se dă la frigider și se lasă la marinat cel puțin 4 ore și până la 8, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
6
Între timp, încălziți untul sau ghee-ul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când se topește și spumarea dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Adăugați ceapa, restul de 4 linguri de usturoi ras și restul de 2 linguri de ghimbir. Gatiti, amestecand frecvent, pana la intuneric si incepeti sa char in pete, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați amestecul de condimente rezervat și gătiți, amestecând frecvent, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
9
Adăugați roșii și jumătate de coriandru, răzuind orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei cu o lingură. Se fierbe timp de 15 minute, apoi se face piure folosind un blender manual sau transferându-se într-un blender de masă în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
10
Se amestecă smântâna și restul de sfert de cană de suc de lămâie. Se condimentează după gust cu sare, apoi se lasă deoparte până când puiul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Pentru a găti pe grătar: aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul. Ștergeți excesul de marinată de pe pui și puneți-l peste partea fierbinte a grătarului, cu carnea în jos. Grătiți fără să vă mișcați până când este bine carbonizat, 5 până la 7 minute. Întoarceți puiul și gătiți până când a doua parte este carbonizată, încă 4 până la 5 minute. (Puiul nu va fi complet gătit—este în regulă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
12
Transferați la placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
13
Pentru a găti sub BROILER: tapetați o tigaie pentru broiler cu folie de aluminiu rezistentă și preîncălziți broilerul la înălțime cu setul de rafturi la 6 inci sub elementul broiler. Ștergeți excesul de marinată de pe pui și puneți-l pe tigaia căptușită cu folie, cu carnea în sus. Se fierbe până se carbonizează și se înnegrește la suprafață, aproximativ 8 minute (puiul nu va fi complet gătit—este în regulă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
14
Transferați la placa de tăiere și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
15
Scoateți puiul din OS folosind un cuțit ascuțit și tăiați-l în bucăți aspre de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
16
Transferați bucăți de pui în oală cu sos. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți, amestecând frecvent, până când puiul este doar gătit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
17
Se presară cu coriandru rămas, apoi se servește imediat cu orez sau Naan la grătar
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Naan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.