Cel Mai Bun Piept

Cel Mai Bun Piept
Cel mai bun piept ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 436 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, piept de vită, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Piept, și Pieptul mamei.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, cartofii și morcovii în fundul unui cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Așezați pieptul deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
3
Se amestecă bulionul de vită, amestecul de supă de ceapă, ketchup-ul și ghimbirul într-un castron și se toarnă peste piept și legume. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă și se reduce focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Bulion De VităBulion De Vită
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
LegumeLegume
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Fierbeți pieptul până se înmoaie, aproximativ 2 1/2 ore.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții14
Scor De Sănătate58
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista