Cel Mai Bun Piept
Cel mai bun piept este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 14 porții cu 436 calorii, 49G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.35 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ketchup, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Simplu Lent-Aragaz Piept & Consistent Piept Tacos, Piept, și Pieptul mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, cartofii și morcovii în fundul unui cuptor olandez mare.
Așezați pieptul deasupra legumelor.
Amestecați bulionul de vită, amestecul de supă de ceapă, ketchupul și berea de ghimbir într-un bol și turnați-l peste piept și legume. Aduceți la fierbere la foc mare, acoperiți și reduceți căldura la foc mic.
Se fierbe pieptul până se înmoaie, aproximativ 2 1/2 ore.