Ceapă Vită au Jus
Reteta Onion Beef au Jus se poate face in aproximativ 2 ore si 50 de minute . Această rețetă servește 12 și costă 2,64 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42 g de proteine , 19 g de grăsimi și un total de 457 de calorii . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, cățel de usturoi, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca sos la preț rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58% , care este solid. Încercați Carne de vită cu ceapă au jus , carne de vită cu ceapă au jus și roast beef cu ceapă au jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, rumeniți friptura pe toate părțile în ulei; scurgere. Într-o tigaie mare, căliți ceapa în 2 linguri de unt până se înmoaie.
Adăugați apa, sosul de soia, amestecul de supă, usturoiul și sosul pentru rumenire, dacă doriți.
Se toarnă peste friptură. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 2-1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Întoarceți carnea în sucuri. Tăiați pâinea în jumătate pe lungime; tăiat în 3-in. secțiuni.
Întindeți untul rămas peste pâine.
Așezați pe o foaie de copt. Se prăjesc 4-6 inchi de la căldură timp de 2-3 minute sau până când se rumenesc. Acoperiți cu carne de vită și ceapă; se presară cu brânză. Prăjiți 4-6 inchi de la foc timp de 1-2 minute sau până când brânza se topește.
Se serveste cu sucuri de tigaie.