Sos de pâine de porumb (a bunicii)

Sos de pâine de porumb (a bunicii)
Cornbread Dressing (Grannie's) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru 2,08 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine, 28 g de grăsimi și un total de 888 de calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită pâine, sare, ouă și bulion de pui. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 23%, ceea ce nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Grannie's Cracklin' Cornbread, Weymo's Accelerated Version de Grannie's Turkey Dressing și Cornbread Dressing.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista