Pizza de mic dejun

Pizza de mic dejun
Rețeta Pizza Mic dejun poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Pentru 2,09 USD per porție, primești un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și cetogenă are 539 de calorii, 31 g de proteine și 40 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână lapte, cârnați picant de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 8 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza pentru mic dejun, Pizza pentru mic dejun și Pizza pentru mic dejun.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, cârnați maro; scurgere. Cu lingura într-un 10-in neuns. tigaie pentru plăcintă. Acoperiți cu cartofi și brânză cheddar. Intr-un castron se bat ouale, laptele, sarea si piperul; se toarnă peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
(Keebler)(Keebler)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Presarati cu parmezan si boia daca doriti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
3
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 30-35 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire1/4 Cană Nuci Pecan Tocate Mărunt, Plus Plus Pentru Servire

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizza de mic dejun funcționează foarte bine cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista