Salată de bulgări de zăpadă

Salată de bulgări de zăpadă
Salata de bulgări de zăpadă necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 358 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 1,12 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de bici rece, ananas, nuci pecan și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Snowball, Snowball Cookies și Snowball trufes.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Revista