Ceapă murată cu pâine și unt cu roșii verzi

Ceapă murată cu pâine și unt cu roșii verzi
Ceapa murată cu pâine și unt cu roșii verzi este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 78 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roșii verzi prăjite cu murături de pâine și unt R, Fasole verde cu ceapă murată, și Tacos de porc gătit lent, cu roșii prăjite la foc și ceapă murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați împreună primele 5 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați într-o strecurătoare; scurgeți 20 de minute. Ambalaj în 3(1-pt.) borcane, umplând la 1/2 inch de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Aduceți oțetul și următoarele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare; se fierbe, amestecând constant, 1 minut sau până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Se toarnă amestecul de oțet peste amestecul de ceapă în borcane, umplând la 1/2 inch de sus. Se răcește complet (aproximativ 20 de minute). Se acoperă cu capace și se răcește cu 8 ore înainte de servire. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CeapăCeapă
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista