Ceapă Caramelizată Piure De Cartofi Coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să coaceți cartofi cu piure de ceapă caramelizată. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă caramelizată, lapte cald și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată Piure De Cartofi Coace, Cartofi Piure De Ceapă Caramelizată, și Cartofi Piure De Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Cojiți cartofii; tăiați în bucăți de 2 inci. Aduceți cartofi, 2 lingurițe. sare și apă pentru a acoperi până la fierbere într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; se fierbe 20 de minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Întoarceți cartofii în cuptorul olandez, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute sau până când cartofii sunt uscați.
Mash cartofi cu un masher de cartofi la consistența dorită. Se amestecă laptele cald, laptele cald, untul topit, piperul și 1 linguriță. sare, amestecând doar până se amestecă.
Se amestecă brânza Gruyre, ceapa caramelizată și pătrunjelul și se amestecă amestecul într-un 2 1/2-qt ușor uns. vas de copt sau 8 (10 oz.) ramekins.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.