Ceaiul cu gheață Long Island al doamnei Baxton

Ceaiul cu gheață Long Island al doamnei Baxton
Ceaiul cu gheață Long Island al doamnei Baxton ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 4,57 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 406 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cola, vodcă, rom și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Long Island Iced Tea, Long Island Iced Tea, și Long Island Iced Tea.

Instrucțiuni

1
Umpleți un agitator de cocktail cu gheață; se toarnă vodcă, tequila, rom, gin, Cointreau și amestec dulce și acru. Acoperiți și agitați până când exteriorul agitatorului este înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CointreauCointreau
ROMROM
TequilaTequila
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
GinGin
GheațăGheață
2
Puneți câteva cuburi de gheață într-un pahar highball și strecurați în ceaiul cu gheață. Se acoperă cu cola și se ornează cu o pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai ReceCeai Rece
ColaCola
VarVar
GheațăGheață
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista