Ceai Negru Tiramisu

Ceai Negru Tiramisu
Rețeta Tiramisu de ceai negru ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 3 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de biscuiți savoy, ouă, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tiramis alb-negru 4, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Ceai Cu Gheață Thailandez pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista