Ceai De Prietenie

Ceai De Prietenie
Prietenia Tean este un lacto ovo vegetarian băutură. Această rețetă servește 40. O porție conține 25 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 439 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceai, scorțișoară măcinată, amestec de băuturi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de minunat. Prietenie Negrese, Prietenie Fruitcake, și Tort De Prietenie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ceai instant, pudră de limonadă, amestec de băuturi portocalii, scorțișoară și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
LimonadăLimonadă
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă bine și se păstrează într-un recipient etanș.
3
Pentru a servi, puneți 2 până la 3 lingurițe de amestec într-o cană. Se amestecă 1 cană de apă clocotită. Reglați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista