Cea Mai Bună Supă De Pui Vreodată
Cea mai bună supă de pui vreodată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 277 calorii, 16g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 360 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați condimente de păsări de curte, amestec de supă de tăiței de pui, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă Avgolemono (aka supă de pui cu lămâie grecească), Supa de pui Mile End cu supa Mandel, și Supă de pui Einat Admony cu Gondi (găluște iraniene de pui și năut).
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o oală mare și acoperiți cu apă.
Așezați frunzele de țelină în oală și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când puiul este gătit, 30 până la 40 de minute.
Scoateți puiul din oală și puneți-l într-un castron până când este suficient de rece pentru a-l manipula.
Între timp, strecurați lichidul de gătit, aruncați blaturile de țelină și așezați lichidul de gătit într-un vas mare.
Așezați țelina, morcovii, ceapa, bulionul, amestecul de supă și bulionul de pui în oală și lăsați să fiarbă. Condimentează cu cimbru, condimente de pasăre, busuioc, boabe de piper, frunze de dafin și pătrunjel.
Pui de oase și tăiați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii. Întoarceți carnea în oală. Gatiti pana cand legumele sunt fragede si aromele sunt bine amestecate, pana la 90 de minute.
Amestecați pastele în oală și gătiți încă 10 până la 15 minute, până când tăiței sunt al dente.