Cazinou scoici cu Pancetta

Cazinou scoici cu Pancetta
Această rețetă face 12 porții cu 27 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți brânză parmigiano-reggiano, scoici cu gât mic, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cazinou scoici cu Pancetta, Clams Casino, și Clams Casino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pancetta în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand pancetta incepe sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați vin; gatiti pana se evapora lichidul (aproximativ 30 de secunde), răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ardeiul gras, șalota și usturoiul în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați amestecul de pancetta într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară aproximativ 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Adăugați pesmet, brânză, pătrunjel și piper negru în amestecul de pancetta; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PesmetPesmet
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Aruncați orice scoici cu scoici rupte sau deschise. Shuck scoici; aruncați jumătățile superioare de scoici. Acoperiți fiecare scoică cu aproximativ 1 linguriță rotunjită de amestec de pancetta. Se fierbe 4 minute; întoarceți tigaia. Fierbeți încă 3 minute sau până când blaturile se rumenesc și scoicile sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista