Caviar și sos de praz

Caviar și sos de praz
Caviar și sos de praz este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 207 calorii. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de caviar, smântână, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Crab crăpat cu sos de scufundare cu Caviar, și Ouă fierte pe salată de câmp cu sos de roșii și Caviar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie cu sos mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați prazul și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Se adaugă vinul și se fierbe până se reduce la 2 linguri, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Scoateți sosul de pe foc și amestecați smântâna și apoi caviarul. Condimentează cu zeama de lămâie și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
CaviarCaviar
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită deși Pasul 1 cu până la 6 ore în avans și păstrată la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de a termina.
6
Se servește cu: fripturi de halibut prăjite sau fierte, fileuri de mahimahi sau tilefish; piept de pui prăjit în tigaie; cartofi copți; paste proaspete; sparanghel sau anghinare aburite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
Fripturi De HalibutFripturi De Halibut
Paste ProaspetePaste Proaspete
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Mahi MahiMahi Mahi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista